Kindia Actie: Custom Made to order

Afdrukken op elk materiaal, in elk formaat!

Alle foto's op deze pagina zijn te bestellen in elk gewenst formaat en op diverse luxe materialen, zoals (geborsteld) aluminium, plexiglas, forex plaat, of op Hahnemüle fineart photopapier - om zelf in te lijsten.
De foto's worden aflopend gedrukt, dat wil zeggen helemaal tot aan de rand van het materiaal. Wilt u het effect van een passe-partout, dan kan er een witrand meegedrukt worden. Geeft u dit dan aub aan bij de bestelling.


Bestel één van onderstaande portretten, en help kansarme straatkinderen in India!

De gehele winst van de verkoop van onderstaande foto's zal worden gedoneerd aan de stichting Kindia! Deze stichting zet zich in voor een betere toekomst van straatkinderen en kinderen met een lichamelijke en/of geestelijke handicap in India. Uitgebreide informatie vindt u op de website van stichting Kindia: www.kindia.nl

Veel van deze portretten zijn ook als expositie-afdrukken te koop, tegen 50% korting!
Ga naar de KINDIA 50% SALE om deze te bekijken.

Wilt u wel graag een kind helpen, maar passen deze portretten niet in uw interieur? Gebruik dan bij elke andere foto uit de webshop de code hieronder. U ontvang dan 25% korting, en er wordt bovendien 25% van de winst gedoneerd aan stichting Kindia!

uw code voor 25% korting op alle overige foto's uit de webshop:
KND-25
(geldig tot 31-12-2021)

Dennis is een aantal jaren geleden op reis geweest door India. Met de verkoop van de foto's uit deze serie, wil hij een steentje bijdragen aan de toekomst van de arme Indiase kinderen.

De portretten die hij hier laat zien, zet je aan het denken. Kijk eens een tiental seconden in de ogen van de geportretteerden. En stel jezelf de vraag: Waar wordt ik blij of gelukkig van, wat is mijn ideale toekomst droom? En deze persoon op de foto dan? Waar zou hij/zij van dromen? Hoe staan mijn problemen in verhouding tot die van de geportretteerde?...

U kunt ze een toekomst geven en krijgt er een prachtig portret voor terug!

- Namasté -

Dennis vertelt:

"Ik heb deze portretten gemaakt omdat de gezichten, en met name de ogen, mij intrigeren. In deze ogen schuilt vaak een complex verhaal van een zeer moeilijk leven, van armoede, van jonge kinderen die hard werken (vaak voor luxe producten die in onze westerse wereld te koop zijn). Of een ander extreem verhaal waarvan wij als westerling simpelweg niet begrijpen dat het mogelijk is.

Tegelijkertijd stralen diezelfde ogen ook vaak tevredenheid, dankbaarheid, kalmte en een bepaald geluk uit. Kinderen, die zo blij spelen met een propje papier als voetbal, en een gat in de lucht springen als je ze een simpele balpen geeft."

"Het doet me beseffen in wat voor een absurde, materialistische westerse wereld wij leven, waar we middels slinkse marketingcampagnes afhankelijk worden gemaakt van handige producten die we eigenlijk totaal niet nodig hebben. Maar zodra je ze hebt kun je niet meer zonder – met als ultiem voorbeeld de smartphone. Wij zijn het product geworden van commerciële marketingcampagnes, doelwit van de bedrijven met miljarden omzet, en we doen er allemaal blind aan mee. Terwijl die kindjes in India elke dag een paar hapjes witte rijst met hun handen eten..."

Laten we deze kinderen een handje helpen, en zelf tegelijk een prachtig (gesigneerd) portret met een verhaal aan de muur hangen!